Iboya Total Health Academy

Het online gezondheidsplatform voor bedrijven

Optimaliseer de vitaliteit

Voorkom burn-out en onnodige stress

Verhoog productiviteit

Bespaar kosten

Iboya Total Health Academy

Het online gezondheidsplatform voor bedrijven

Optimaliseer de vitaliteit

Voorkom burn-out en onnodige stress

Verhoog productiviteit

Bespaar kosten

Weerstand verhogen! Kijk de gratis video's

 • Omdat ook wij ons steentje bij willen dragen in deze moeilijke tijd bieden wij de gratis video weerstand verhogen aan. Het enige wat we kunnen doen is gezond blijven door; gezond en puur te eten, onze weerstand te verhogen, blijven bewegen en de mentale rust te bewaren.

  Kijk hier de video's; verhoog je weerstand, stretchen, warming-up, core-training, cardio-training en een ademhalingsoefening.

Voorkom en verhelp uitval door virussen, nek en rugklachten of burn-outs

 • Niet de hele dag zitten en mentale druk ervaren maar voldoende bewegen, gezond eten en lekker in je vel zitten is de nieuwe norm. Net zoals gezonde productieve werknemers op de werkvloer. We willen ons allemaal gezond, fit en happy voelen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor de omgeving. 

  Zo snel mogelijk herstel van nek en rugklachten, een virus of burn-out? De juiste informatie aan uw werknemers faciliteren om dit te voorkomen? Betere focus, vitaliteit en positiviteit op de werkvloer?

  Dat doe je met de integrale aanpak van Iboya! De volgende 3 pilaren staan centraal in ons online gezondheidsplatform:

Naamloos-3-1

Wist je dat 80% van je gemoedstoestand afhangt van de conditie van je darmen? 

Wist je dat hormonen in balans gebracht kunnen worden met voeding, en dat dit zelfs bij kan dragen aan uw zelfverzekerdheid?

Wist je dat hoe je een oefening uitvoert van essentieel belang is om echt resultaat te kunnen boeken en blessures te voorkomen?

De meest effectieve weg naar vitale werknemers!

Hoe lossen we dit op vanuit de kern? hoe gaan we er mee om? 

De vitaliteit en re-integratiebedrijven zijn hot en komen als paddenstoelen uit de grond. Er is dan ook veel vraag naar oplossingen om ziekteverzuim te minimaliseren en de productiviteit van het personeel te verhogen zonder dat zij een burn-out krijgen. Het aantal burn-outs neemt nog steeds jaarlijks toe, daarom faciliteren wij holistische vitaliteitsprogramma’s en programma’s voor een zo snel mogelijk herstel van burn-outs. ( binnen 3 maanden ) 

 

Compleet lifestyle en gezondheidsprogramma

Het meest complete unieke lifestyle en gezondheidsprogramma met gegarandeerd de beste blijvende resultaten te volgen vanuit elke locatie naar keuze. Het integrale / holistische lifestyle programma dat stap voor stap op een simpele manier gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust implementeert tot een gezonde lifestyle waar zondigen mag!

 

Wij gaan verder; verjong, maak meer gelukshormonen aan en leer op de juiste manier effectiever te trainen

Wij gaan verder daar waar anderen stoppen. We leren het personeel om hun weerstand te verhogen, vitaler te worden en zelfs hoe zij meer energie kunnen krijgen. Ook leren wij het personeel hoe zij meer gelukshormonen kunnen aanmaken, hoe zij hun hormonen in balans kunnen brengen en hoe zij mentale rust creëren.

Een belangrijk aspect is dat het programma veel aandacht besteedt aan een goede lichaamshouding. Hoe je met weinig tijd effectief kunt bewegen door middel van een nieuwe techniek die wereldwijd uniek is. Met deze techniek krijg je direct meer resultaat en meer energie. Nek en rugklachten verdwijnen en het zelfvertrouwen groeit na iedere training. Er wordt een sterk, functioneel pijnloos lichaam gecreëerd.

 

Geen dieet, val af en wordt vitaler

Dit is geen dieet maar een gezond integraal / holistisch lifestyle programma met blijvend en steeds meer resultaat. Men komt op een gezond gewicht en wordt vitaler!

Zitten is het nieuwe roken

 • Een uur op je kont, is vijf minuten eerder dood. Dat klinkt overdreven, maar het is de harde waarheid. Een gestrest en zittend leven heeft slechte invloed op de stofwisseling en verhoogt de risico’s op hart en vaatziekten. Bewegen moeten we, maar daar wordt vaak nog lacherig over gedaan. Hoog tijd dus om van nieuwe gewoonten een norm te maken.

  Lees hier het artikel

 • Rug en nekpijn in Nederland

  In Nederland hebben naar schatting zo een 2 miljoen mensen last van rugpijn of nekpijn. Dat blijkt uit cijfers die het RIVM in 2018 naar buiten heeft gebracht. Chiropractoren geven de schuld aan het vele stilzitten. "We zien het allemaal in onze omgeving: mensen die massaal, en vaak al op jonge leeftijd, uren achtereen in starre houdingen zitten of hangen: met hun gsm, op de laptop, voor de tv, in een auto en op de zaak aan een bureau", zegt voorzitter Tønner van de Nederlandse Chiropractoren Associatie.

  Lees hier het artikel

noun_Back Pain_980159
 • Veel zitten en ongezond voedsel

  We zitten het grootste gedeelte van de dag op een stoel. We eten en drinken voornamelijk geraffineerde ongezonde voeding en dranken wat ons niet voedt, maar zelfs uitput. Functioneel bewegen zoals we vroeger deden toen we zelf ons voedsel moesten verzorgen gebeurd nauwelijks meer.

 • Slechte houding, nek en rugklachten?

  Door het vele zitten verslappen belangrijke spieren waardoor er te hoge spierspanning ontstaat bij de nek, onderrug en heupbuiger. Het zenuwstelsel wordt hierdoor overbelast en men wordt niet alleen sneller geïrriteerd maar er ontstaan ook concentratiestoornissen en vaak zelfs blessures wat weer leidt tot ziekte uitval. Een fysiotherapeut geeft helaas maar zelden een blijvende oplossing. Door het vele zitten ontstaat er ook een slechte lichaamshouding wat niet alleen blessures in de hand werkt maar ook een onzeker voorkomen wat weer ten kosten gaat van het zelfbeeld en zelfvertrouwen. 

Oorzaken burn-out & oplossing

 • De werkdruk wordt steeds hoger

  De werkdruk wordt steeds hoger in het bedrijfsleven en burn-outs nemen toe. Dit geldt ook voor ambitieuze jongeren die net gestart zijn bij een bedrijf en zich willen bewijzen. Jonge of ervaren werknemers het maakt niet uit. De werkdruk wordt steeds hoger, we streven steeds meer naar het perfecte lichaam, we zoeken naar sociale bevestiging via social media, we staan continu aan met als gevolg overbelasting van het zenuwstelsel en stress.

 • Mentale druk & voeding

  Mentale druk is duidelijk een belangrijke factor voor het veroorzaken van overbelasting van het zenuwstelsel met als eventueel gevolg een burn-out. Wat vaak vergeten wordt is het niet optimaal functioneren van het darmenstelsel maar ook gif overbelasting, medicatie en bijvoorbeeld een hoog empathisch vermogen. Een ‘normaal’ Burn-out programma zal dan ook alleen kijken het mentale aspect. Maar juist met voeding en beweging kun je het zenuwstelsel ontlasten en stress verminderen. En op die manier, een sneller herstel van een burn-out forceren.  

 • welke voedingstoffen wel en niet?

  Iboyatraining richt zich niet alleen op het voorkomen en verhelpen van burn-outs. Een goede doorbloeding van het lichaam en de hersenen kunnen de prestaties van uw werknemers verbeteren. Zo kunnen wij adviseren welke voedingsstoffen voor een beter concentratievermogen zorgen en dus meer productiviteit. Maar ook welke voedingstoffen zorgen voor een verslechtering van het concentratievermogen, energie dips en dus vermindering van productiviteit.

Schermafbeelding 2019-08-01 om 14.19.10

Leer alles over:

 • Gezonde voeding
 • Darm optimalisatie
 • Lever ondersteuning
 • Hormoonbalans
 • Detox met voeding
 • Intermittent fasting
 • Gezonde nachtrust en vitaliteit
 • Mindfulness en meditatie
 • Intrinsieke motivatie
 • Korte intensieve work-outs
 • Stretches
 • Goede lichaam houding
 • Spier disbalans
 • Core training
 • Balans training
 • Cardio training
foto-iboya-op-bosu-iboyatraning-personal-training-resized

Waarom is de Iboya total health academy uniek wereldwijd?

Dit is het eerste online gezondheidsplatform waar uitgebreid de juiste uitvoering van iedere oefening wordt uitgelegd met een nieuwe techniek welke maximale resultaten genereert.

Maar ook het eerste integrale / holistische programma wereldwijd die je informatie geeft en stap voor stap leert welke factoren in balans moeten zijn om vitaler te worden en daadwerkelijk resultaten te kunnen behalen en dat op alle 3 de vlakken. Voeding, beweging en mentale rust.

Revolutionaire Iboya training technieken

Lees meer

Een integrale verdiepende aanpak is essentieel voor meer vitaliteit!

Lees meer

Gezonde voeding is niet voldoende

Lees meer
Vitaliteitprogramma voor bedrijven van Iboyatraining.com

Iboyatraining4companies

Buiten het onlineleerplatform levert Iboyatraining ook vitaliteitsprogramma's bij u op het bedrijf voor uw werknemers.

De programma's bestaan uit;

 • Personaltraining / smallgroup personal training
 • Workshops over gezonde voeding, effectief bewegen en stresspreventie
 • 1 op 1 consulting / lifestyle coaching
 • Meditatie en mindfulness oefeningen

Jouw bedrijf gaat samen met Iboyatraining aan de slag met een doelgericht lifestyle- en bewegingsprogramma op basis van de behoefte van jouw organisatie. Om de behoefte in kaart te brengen kunnen we een vitaliteitstest voor de medewerkers aanreiken.

lees meer 

Download hier de folder

Iboyatraining4topmanagers

Van directeuren en hoger management-functionarissen wordt een topprestatie verwacht. Er is sprake van veel verantwoordelijkheden en een hoge werkdruk. Om dan nog tijd te maken om te gaan sporten of bezig te zijn met een gezonde lifestyle is dan zeker niet makkelijk.

Iboyatraining4topmanagers is een lifestyle en bewegingsprogramma specifiek gericht op de jachtige levensstijl van topmanagers.

Download hier de folder

Prijzen Iboyatotalhealthacademy online gezondheidsplatform:

€ 24

p.p per maand

0-25 werknemers

€ 17

p.p per maand

25 - 100 werknemers

€ 10

p.p per maand

100+ werknemers

Bevat

 • Online cursus gezonde voeding en gezond voedingspatroon t.w.v € 20 p/m
 • Vitaal slank receptenboek t.w.v € 27,50
 • Online cursus darm, lever en hormonen optimaliseren t.w.v € 17 p/m
 • Online cursus effectief leren bewegen t.w.v € 25 p/m
 • Online cursus focus en mentale rust t.w.v € 10 p/m
 • 1 jaar toegang
 • Diverse testen

Over Iboya Triz lifestyle coach in Amsterdam

Iboya Triz geboren in 1970, dochter van een Hongaarse vader en Nederlandse moeder is een voormalig ballerina van Het Nationale Ballet.

Na een herseninfarct, whiplash en burn-out op 31-jarige leeftijd, heeft zij zich omgeschoold tot internationaal gediplomeerd personal trainer om topsporters te trainen.

Hierna volgde zij nog diverse opleidingen en verdiepende cursussen op het vlak van orthomoleculaire voedingsleer, suppletie en diverse meditatie en coaching cursussen.

Haar eigen weg om echt weer weerbaar en fit te worden samen met haar opgedane ervaring is van onschatbare waarde.

Zij is 1 van de meest allround ervaren integraal personal trainers / lifestyle coach anno 2020. 
Iboya was de eerste personal trainer die op hoog niveau coaching gaf op alle 3 de vlakken; voeding, effectief functioneel bewegen en mentale rust met diverse meditatie en eigen unieke oefeningen die het zenuwstelsel tot rust brengen.

iboya portret Thailand